NOVETATS

Foto 8-5-17 9 01 25.png

DTV - 3D

Màquina de desllenyat de taps naturals amb tecnologia 3D d’última generació.

La nova DTV 3D incorpora 3 càmeres de visió artificial amb sistema 3D d’alta velocitat, aquestes càmeres estan repartides en les dues estacions per a aconseguir així per primera vegada una màquina que reconstrueix de forma total el cos i les bases del tap.

Una de les característiques principals de la NOVA DTV 3D és la seva estabilitat en la producció de taps hora, gracies a la seva innovadora mecànica i al seu nou sistema 3D, aconseguim una producció de 14.000 taps per hora, que fan de la DTV la desllenyadora més ràpida i estable del mercat sense gairebé cap interrupció de procés.

 

CNT10_web.png

CNT10

Presentem la nova màquina de comptar i verificar taps marcats amb inspecció total del tap a partir de visió artificial.

Aquesta nova màquina incorpora 3 càmeres de visió artificial que permeten verificar el cos i les bases dels taps, comptar de forma precisa i comprovar que el tap no té cap defecte estructural o dimensional, tot això gràcies a un innovador sistema d’alimentació que tracta amb delicadesa el tap sense manipular-lo gaire.

RX.png

TRX - D

Màquina per a observar la densitat de les arandeles de suro mitjançant Raig X per a trobar-hi impureses, com fusta, formigues...

 

 

RASA - 3D LAT

Màquina de desllenyat d’arandeles amb tecnologia 3D-Color d’última generació.

En aquest nou model de desllenyadora 3D incorporem la lectura lateral perimetral del disc amb una sola càmera per a evitar solapaments entre càmeres i deformació dels defectes per la perspectiva, sense oblidar les lectures superior i inferior ja disponibles a l’última versió però ara amb 3D i color integrat en 1 càmera.

L’haver incorporat una nova inspecció lateral a la nostra màquina no penalitza en cap moment una de les característiques principals que feien del model antic la màquina de desllenyar arandeles més ràpida del mercat, RASA 3D LAT manté aquesta producció i millora la inspecció amb la seva tercera càmera lateral perimetral.

TRT - 3D

Triadora electrònica de taps, vàlida per taps de suro i de cava, amb tecnología 3D i els sistemes de seguretat més novedosos.

CONTACTO

M3C Industrial Automation & Vision, S.L

C/ del Trefí nº12 nau 3

 

Poligon industrial les brugueres 

 

Palafrugell (Girona)

Tel: +34 30 44 08